Geen producten (0)


Retourneren & Ruilen

Retouren
Mocht een artikel niet aan uw verwachting voldoen of niet passen, dan kunt u uw bestelling binnen 14 dagen retourneren of ruilen (14 dagen zichttermijn).
Houdt er rekening mee dat de portokosten voor het retourneren voor eigen rekening zijn.

Let wel op onderstaande, geldende voorwaarden:

Aanvullende voorwaarden
- Een retour aanmelden

  1. De artikelen moeten binnen 14 dagen na ontvangst middels een e-mail aan ons voor retour aangemeld worden. 
    Let op: vermeld altijd het ordernummer!
  2. De geretourneerde artikelen moeten binnen 14 werkdagen na verzending van uw bestelling aan ons geretourneerd én door ons ontvangen zijn. 
  3. Het te retourneren artikel moet voorzien zijn van alle labels/prijskaartjes en in deugdelijke verpakking worden geretourneerd waarbij het artikel niet beschadigd raakt.
  4. Artikelen worden niet teruggenomen indien u zelf hebt getracht een gebrek te herstellen, de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd. 
  5. Op het retourpakket moeten duidelijk uw naam en adresgegevens staan. 

Het retouradres is:
Maatkledingkinderen.nl
Raperbeek 58
3772 RW Barneveld

Artikelen op andere wijze geretourneerd dan hierboven beschreven worden niet door ons aangenomen. 

Verwerking
U krijgt van ons een e-mail voor akkoord retournering en ontvangst van het door u geretourneerde wordt per e-mail bevestigd, het bedrag mits voldaan wordt gecrediteerd op uw rekening.

Verzendkosten
De kosten van het verzenden van de retouren naar Maatkledingkinderen.nl zijn voor eigen rekening tenzij anders is overeengekomen. U dient de retouren altijd voldoende te frankeren! Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen en dus niet gecrediteerd. 

Artikelen ruilen
Indien u een artikel wenst om te ruilen kunt u dit gewoon binnen 3 dagen na ontvangst middels een e-mail aan ons aanmelden. Let op: vermeld altijd het ordernummer! Houd er rekening mee dat de portokosten voor het verzenden van nieuwe en/of vervangende artikelen voor eigen rekening zijn. 

Vragen en/of opmerkingen
Heeft u vragen, opmerkingen of klachten, laat het ons alstublieft weten middels een e-mail naar info@maatkledingkinderen.nl of via het Contactformulier

Privacy verklaring
Uw persoonsgegevens worden door ons niet aan derden ter beschikking gesteld.